Tort Premium Tres Leches

Tort Premium Tres Leches
Tort Premium Tres Leches może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 446 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, wodę, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (czekoladowy Rum Tres Leches Cake), oraz Tres Leches Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Tłuszcz i mąka lub spray dno i boki 13x9-cala patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, olej, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WaniliaWanilia
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Odstawić 5 minut. Poke top gorącego ciasta co 1/2 cala z widelcem z długimi zębami, wycieranie widelca od czasu do czasu, aby zmniejszyć sklejanie.
6
W dużej misce wymieszaj słodzone mleko skondensowane, mleko pełne i śmietanę do ubijania. Dokładnie wlać równomiernie na wierzch ciasta. Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do momentu wchłonięcia mieszaniny do ciasta. Mróz z lukrem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Mleko PełneMleko Pełne
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn