Potrójne ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 307 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mleko, skrobię kukurydzianą, kakao i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 325 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Potrójne Ciasto Czekoladowe, oraz Potrójne Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować ciasto, połącz 1 szklankę wrzącej wody i 1/2 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Dodaj 2 uncje słodko-gorzkiej czekolady; wymieszać, aż będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej. Płaszcz 2 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; garnki pyłu z pozostałą 1 łyżką kakao.
Dodać mieszankę mąki i kakao na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; ubijać aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
9
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
10
Piec w 350 przez 30 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojakach z drutu. Wyrzucić papier woskowy.
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/3 szklanki mleka i kolejne 3 składniki (przez szczyptę soli) w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
13
Zdjąć z ognia.
14
Dodaj mleczną czekoladę, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Mleczna
15
Wlać do miski. Kryj się i wyluzuj. Odkryć; złożyć ubitą polewą.