Tort Potrójnie Czekoladowy

Tort Potrójnie Czekoladowy
Potrójne ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 307 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mleko, skrobię kukurydzianą, kakao i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 325 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Potrójne Ciasto Czekoladowe, oraz Potrójne Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować ciasto, połącz 1 szklankę wrzącej wody i 1/2 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Dodaj 2 uncje słodko-gorzkiej czekolady; wymieszać, aż będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej. Płaszcz 2 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; garnki pyłu z pozostałą 1 łyżką kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Umieść 1 3/4 szklanki cukru granulowanego, 6 łyżek masła i 1 łyżeczka wanilii w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać białka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
6
Dodać śmietanę; ubić na średniej prędkości przez 2 minuty. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli wymieszać w misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodać mieszankę mąki i kakao na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; ubijać aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
10
Piec w 350 przez 30 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojakach z drutu. Wyrzucić papier woskowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
12
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/3 szklanki mleka i kolejne 3 składniki (przez szczyptę soli) w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
13
Zdjąć z ognia.
14
Dodaj mleczną czekoladę, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
15
Wlać do miski. Kryj się i wyluzuj. Odkryć; złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
16
Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder i pozostałe składniki w rondlu na małym ogniu. Gotować przez 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
17
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
18
Rozłóż nadzienie na cieście, pozostawiając 1/4-calową granicę. Top pozostałą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
19
Mżawka glazury na wierzchu ciasta, rozłożenie go na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana2Batoniki toffi Heath1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło zmiękczonemasło zmiękczone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje mąki tortowej (ouncje mąki tortowej (o11 łyżka suszonego oreganomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy3larges1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko beztłuszczowemleko beztłuszczowe32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumleko beztłuszczowemleko beztłuszczowe11 łyżka suszonego oreganoprażone i pistacjeprażone i pistacje4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje0Batoniki toffi Heathinstant espresso granulatinstant espresso granulat113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeczekolada mleczna, drobno posiekanaczekolada mleczna, drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Dash5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebeztłuszczowa śmietanabeztłuszczowa śmietana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao niesłodzonekakao niesłodzone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao niesłodzone, podzielonekakao niesłodzone, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożone beztłuszczowe bite topping, rozmrożonemrożone beztłuszczowe bite topping, rozmrożone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn