Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz espresso w proszku, betty dekory dekory czekoladowe cukierki posypki, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Mascarpone, Espresso-ciasto czekoladowe z białą czekoladą-lukier Mascarpone, oraz Pralinki migdałowe z lukrem Mascarpone i korą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla patelni nieprzywierających). Spray 2 (9-calowy) Okrągłe patelnie ciasto z pieczenia sprayu z mąką; dno linii z gotowania pergaminu papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Użyj szpatułki, aby delikatnie wymieszać kokosa i 1/2 szklanki posypki czekoladowej do ciasta. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Czekoladowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posypka W Kształcie Serca
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Piec zgodnie z zaleceniami na polu, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta na patelni 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś ciasta do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
5
Aby lukier, użyj podwójnego kotła do stopienia gorzkiej czekolady. Wymieszaj espresso w proszku z trzepaczką do rozpuszczenia. Odstawić mieszaninę czekoladową do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Gorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
W dużej misce, beat ser mascarpone, cukier puder i wanilia z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Delikatnie dodać schłodzoną czekoladę i nadal mieszać z małą prędkością, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
żółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Aby złożyć ciasto, umieść 1 warstwę ciasta płaską stroną w dół na talerzu ciasta.
8
Rozprowadzić 1 1/2 filiżanki nadzienia na wierzchu warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Umieść drugą warstwę ciasta płaską stroną nad nadzieniem.
10
Pozostałe nadzienie rozłożyć na boki i wierzch ciasta. Przykryć całe ciasto z 6 do 8 uncji posypki czekoladowe.