Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, crème de cassis, koszyk malin, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bombki z musem mrożonym z białej czekolady i malin, Mrożony Tort Czekoladowo-Malinowy, oraz Tort Z Musem Z Białej Czekolady Oreo.
Instrukcje
1
Drobno zmielić kawałki ciastek w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
2
Dodać masło; zmiksować, aż okruchy będą wilgotne. Naciśnij mieszaninę na dolnych i do połowy do góry stronach formy sprężynowej o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 3/4 cala. Zamrozić podczas przygotowywania musu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
1
Likier umieścić w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Posyp żelatynę likierem; odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Likier
3
Mocno wcisnąć maliny przez sito do dużej miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Sito
4
Dodać tyle zarezerwowanych soków do puree w filiżance, aby zmierzyć 1 2/3 szklanki mieszanki jagodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
5
Dodać mieszaninę jagód i 1/2 szklanki cukru do mieszaniny żelatyny. Mieszać na średnim ogniu tylko do momentu rozpuszczenia cukru i żelatyny, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Jagody
Cukier
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodaj białą czekoladę; mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
8
Przenieść mieszaninę malin do dużej miski. Schłodzić, aż będzie gęsty, ale nie ustawi się, często mieszając, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
W misce ubij śmietanę, cukier puder i wanilię, aż uformują się sztywne szczyty. Śmietanę ułożyć na mieszankę malinową w 3 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Maliny
Wanilia
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
Mus przenieść do skorupy; gładka Góra. Zamrozić do twardości, co najmniej 6 godzin. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Cover; freeze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
11
Wytnij wokół boków patelni; uwolnij boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Połóż torte na talerzu. Ułóż maliny wokół górnej krawędzi torte. Udekoruj liśćmi czekolady.