Tort mrówkowy z polewą czekoladową Mascarpone

Tort mrówkowy z polewą czekoladową Mascarpone
Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz espresso w proszku, betty dekory dekory czekoladowe cukierki posypki, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Mascarpone, Espresso-ciasto czekoladowe z białą czekoladą-lukier Mascarpone, oraz Pralinki migdałowe z lukrem Mascarpone i korą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla patelni nieprzywierających). Spray 2 (9-calowy) Okrągłe patelnie ciasto z pieczenia sprayu z mąką; dno linii z gotowania pergaminu papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Użyj szpatułki, aby delikatnie wymieszać kokosa i 1/2 szklanki posypki czekoladowej do ciasta. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka CzekoladowaPosypka Czekoladowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Piec zgodnie z zaleceniami na polu, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta na patelni 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś ciasta do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
5
Aby lukier, użyj podwójnego kotła do stopienia gorzkiej czekolady. Wymieszaj espresso w proszku z trzepaczką do rozpuszczenia. Odstawić mieszaninę czekoladową do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
W dużej misce, beat ser mascarpone, cukier puder i wanilia z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Delikatnie dodać schłodzoną czekoladę i nadal mieszać z małą prędkością, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Aby złożyć ciasto, umieść 1 warstwę ciasta płaską stroną w dół na talerzu ciasta.
8
Rozprowadzić 1 1/2 filiżanki nadzienia na wierzchu warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Umieść drugą warstwę ciasta płaską stroną nad nadzieniem.
10
Pozostałe nadzienie rozłożyć na boki i wierzch ciasta. Przykryć całe ciasto z 6 do 8 uncji posypki czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka CzekoladowaPosypka Czekoladowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn