Tort Mojito
Ten przepis służy 15. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, cukru pudru, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ananasowe Ciasto Mojito, The Ultimate Mojito ... The Sequel-The Cherry Mojito, oraz Karmazynowy Przypływ Mojito (Cherry Mojito).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Chłodne 15 minut.
Tymczasem, w rondlu 2-quart, wymieszać składniki glazury.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniego; nadal gotować 3 minuty, często mieszając, aż szkliwo lekko zgęstnieje.
Poke ciepłe ciasto każdy cal z widelcem palców.
Polewamy polewą powoli ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce ubijamy na dużej prędkości śmietanę do ubijania i cukier puder, aż uformują się miękkie szczyty.
Każdą porcję udekorować bitą śmietaną, liściem mięty i rozdrobnioną skórką limonki. Przechowywać luźno przykryte.