Wieprzowina Sezamowa
Przepis sezamowy wieprzowina może być wykonana w około 20 minut. Za $3.18 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 22g tłuszczu i w sumie 509 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka sosu sojowego, oleju canolan, sezamu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wieprzowina Sezamowa, Żeberka Wieprzowe Sezamowe, oraz Żeberka Wieprzowe Sezamowe.
Instrukcje
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą, bulion i sos sojowy na gładką masę; odstawić. Na dużej patelni lub woku rozgrzej olej; smaż wieprzowinę i czosnek przez 5 minut.
Dodaj mieszankę coleslaw brokułów; smażyć 3-4 minuty dłużej lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe,a brokuły chrupiące.
Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i stopniowo dodawaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
W razie potrzeby podawaj z ryżem.