Tort mandarynkowy III

Tort mandarynkowy III
Tort mandarynkowy III to Wegetariańskie deser. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mandarynki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8 calowy plac ciasto patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. Zrobić dobrze w środku i dodać jajko, wanilia, mandarynki i 1/2 szklanki posiekanych orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkiMandarynki
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
OrzechyOrzechy
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do 8 calowy plac ciasto patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Podczas pieczenia ciasta przygotuj sos. W średnim rondlu połącz brązowy cukier, mleko i masło. doprowadzić do wrzenia i wymieszać w kokosie i 1/2 szklanki orzechów włoskich. Gdy jeszcze gorące, wlać na ciasto, jak tylko wyjdzie z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn