Tort Lodowy Miętowo-Czekoladowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Idź do sklepu i kup czekoladowy ganache, gal. lody z miętową czekoladą, wafle czekoladowe i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miętowy Tort Lodowy Z Kawałkami Czekolady, Miętowy Tort Lodowy Z Kawałkami Czekolady, oraz Ciasto czekoladowe bezowo-miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast. Linia z pergaminem. Przygotuj ciasto diabelskie ciasto i łyżkę do patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 14 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu, odkleić papier pergaminowy i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).
Umieść 1 warstwę ciasta na 9-calowej patelni springform. Top z jedną trzecią lodów (około 2 1/3 szklanki); posypać połową pokruszonych wafli. Powtórz warstwy raz. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta i lodów. Zamrozić od 8 do 12 godzin.
Wyjmij ciasto z patelni springform i umieść na stojaku na ciasto lub talerzu. Przygotuj czekoladowy Ganache i rozłóż na wierzchu ciasta lodowego.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.