Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 116 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, lody krówki polewa, lody czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
1
Odstawić 12 ciasteczek. Pozostałe ciasteczka zmiksować, wymieszać z masłem. Naciśnij 2/3 na dno 9-calowej formy sprężynowej. Zatrzymaj zarezerwowane pliki cookie wokół krawędzi. Kuchenka mikrofalowa 1/2 szklanki krówki polewa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; mżawka na skorupie. Zamrażać 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Zmiękczyć 1-1 / 2 szklanki każdego smaku lodów; spread, 1 smak na raz, nad warstwą krówki w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
3
Posypać pozostałą mieszaniną okruchów. Łyżka Pozostałe lody do kulek; umieścić nad warstwą okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
4
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Gdy gotowy do podania, top deser z chłodnym batem. Mikrofalówka pozostała polewa krówka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; mżawka na deser.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.