Tort Konfetti Rainbow Cloud

Tort Konfetti Rainbow Cloud
Tort konfetti Rainbow Cloud to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 846 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, sok z cytryny, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tort Rainbow Cloud, Egg Fast Cloud Cake, oraz Ciasto Czekoladowe W Chmurze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć ciasto z patelni i pozostawić na pergaminie. Używając kolorowego maślanego kremu, rozłóż paski lukru wzdłuż na torcie. Używając pergaminu, aby podnieść i popchnąć do przodu, zwiń ciasto wzdłuż tak mocno, jak to możliwe. Gdy ciasto jest zwinięte, umieścić na dużym talerzu, szew stronie w dół. Na krótko przed podaniem ciasto zamrozić bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozłóż bitą śmietanę obficie i utwórz wiry za pomocą noża do palety. Aby uzyskać chmurowe wiry, lekko przeciągnij nóż palety przez bitą śmietanę i delikatnie podciągnij, aby uzyskać szczyty. Udekorować półmisek na zewnątrz ciasta Truskawkowym coulis i posypać całość posypką konfetti. Gdy ciasto jest krojone," tęcza " lukru zostanie ujawniona w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
3
Połącz truskawki, wodę, cukier i sok z cytryny w rondlu i gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, a truskawki będą dość miękkie. Przecedzić mieszaninę w blenderze. Przecedzić przez drobny sitko i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn