Tort Kawowy Streusel
Ciasto kawowe Streusel może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 374 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z migdałów, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasto kawowe z jabłkami Streusel (polewa orzechowa Streusel), Staromodny tort kawowy-zwieńczony polewą streusel, ten tort kawowy jest nieodparty, oraz Streusel Coffee Cake Mix.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Mąkę przesiać razem i 3 kolejne składniki; dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj ekstrakty z wanilii i migdałów.
Wlać ciasto do nasmarowanej 13-x 9-calowej patelni; posypać polewą Okruchową.
Piec w temperaturze 350 przez 35 do 40 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić 20 minut przed podaniem.