Tort Kawowy Blueberry Grand Marnier
Jagodowe ciasto kawowe Grand Marnier może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. 85 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mąkę, jagody, brązowy cukier plus 1 łyżka brązowego cukru i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort Grand Marnier, Ciasto Marchewkowe Grand Marnier, oraz Makadamiański Placek Makadamiański Grand Marnier.
Instrukcje
Wyreguluj i ustaw piekarnik w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. używając 1 łyżki masła, posmaruj patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali.
W dużej misce ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W oddzielnej misce śmietany 1/2 szklanki brązowego cukru, olej roślinny, pozostałe 2 łyżki masła i wanilii drewnianą łyżką, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Gdy dobrze wymieszane dodać Grand Marnier, jajka, i jogurt grecki i wymieszać, aż dobrze połączone.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru w dwóch dodatkach, upewniając się, że wszystko jest w pełni włączone pomiędzy. Podziel ciasto na pół.
Połowę ciasta wcisnąć na dno natłuszczonej patelni do pieczenia.
Rozłóż borówki na cieście, następnie wymieszaj 1/3 szklanki posiekanych orzechów włoskich z mielonym cynamonem i rozłóż na borówkach i przykryj pozostałym ciastem.
Wymieszać pozostałe orzechy z pozostałą łyżką brązowego cukru i rozprowadzić na wierzchu.
Umieścić w piekarniku i piec, aż wykałaczka włożona w centrum wychodzi z tylko okruchy dołączone, o 25 protokół.
Ostudzić 5 do 10 minut i podawać z masłem.