Tort Dwuwarstwowy Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Podwójnie czekoladowego Torta warstwowego. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 67 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto czekoladowe mix, cool whip bita polewa, truskawki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójny Tort Czekoladowy, Podwójny Tort Czekoladowy, oraz Podwójny Tort Z Musem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj dwie 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać z czekoladą.
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki Drewniana wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 min. Poluzuj ciasta z boków patelni. Odwróć ciasta na stojaki; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Ciasto przeciąć poziomo na pół ząbkowanym nożem.
Umieść jedną z dolnych warstw ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić z około 2 łyżkami. dżem. Wierzch warstwami 1/2 szklanki truskawek i 1 szklanka ubitej polewy. Powtórz warstwy dwa razy. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce.