Smażone w głębokim tłuszczu ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 716 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, woda, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 149 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu, Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, oraz Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
2
Wymieszaj płatki, cukier i cynamon. Podziel równo między 2 talerze ciasta lub inne płytkie pojemniki. Beat jajka z wodą w innym talerzu ciasto lub płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Zboża
Cukier
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Cut Funt ciasto na kawałki wielkości kęsa kwadratowych. Naciśnij każdy kwadrat w mieszaninie zbóż i naciśnij powłoki do ciasta. Zanurz plac powlekany w myciu jaj, a następnie zwiń w drugim pojemniku z mieszaniną zbóż. Ponownie naciśnij powłoki na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Funtowe
Zboża
Rolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
4
Zamrozić powlekane placki ciasto na woskowanym papierze wyłożonym blachą do pieczenia, aż będzie solidne, 4 do 6 godzin. Smaż mrożone placki tortowe w głębokim tłuszczu przez 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Posypać cukrem pudrem i skropić syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Czekoladowy
Cukier Puder
6
Podawać z bitą śmietaną i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Czereśnie
7
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia bundt. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i kakao przesiać i odstawić. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, skrócenie, i cukier, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Skracanie
Masło
Kakao W Proszku
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Kugelhopf Pan
9
Dodać jajka, 1 na raz, i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
10
Dodać mąkę i maślankę na przemian do mieszanki masła, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
11
Dodać wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
12
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Piec przez 1 godzinę i 45 minut lub aż ciasto jest zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Wyjąć z piekarnika i pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Odwróć na talerz ciasta i służyć.