Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu

Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu
Smażone w głębokim tłuszczu ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 716 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, woda, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 149 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu, Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, oraz Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
Wymieszaj płatki, cukier i cynamon. Podziel równo między 2 talerze ciasta lub inne płytkie pojemniki. Beat jajka z wodą w innym talerzu ciasto lub płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
ZbożaZboża
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Cut Funt ciasto na kawałki wielkości kęsa kwadratowych. Naciśnij każdy kwadrat w mieszaninie zbóż i naciśnij powłoki do ciasta. Zanurz plac powlekany w myciu jaj, a następnie zwiń w drugim pojemniku z mieszaniną zbóż. Ponownie naciśnij powłoki na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
ZbożaZboża
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
4
Zamrozić powlekane placki ciasto na woskowanym papierze wyłożonym blachą do pieczenia, aż będzie solidne, 4 do 6 godzin. Smaż mrożone placki tortowe w głębokim tłuszczu przez 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać cukrem pudrem i skropić syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Cukier PuderCukier Puder
6
Podawać z bitą śmietaną i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CzereśnieCzereśnie
7
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia bundt. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i kakao przesiać i odstawić. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, skrócenie, i cukier, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
9
Dodać jajka, 1 na raz, i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
10
Dodać mąkę i maślankę na przemian do mieszanki masła, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
Dodać wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
12
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Piec przez 1 godzinę i 45 minut lub aż ciasto jest zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć z piekarnika i pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Odwróć na talerz ciasta i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn