Tort Czekoladowy
Tort czekoladowy wymaga około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten deser ma 367 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mleko, placki graham cracker, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, Czekoladowy tort migdałowy z polewą czekoladową z bitą śmietaną, oraz Ciasto czekoladowe (z wariacją Sacher Torte i czekoladowym Ganache) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie ilości mleka wlać do rondla, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić mleko prawie do gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając.
Dodaj Pianki i batoniki czekoladowe. Mieszaj, aż pianki i czekolada stopią się i mieszanina jest gładka. Odstawić do ostygnięcia.
Ubij śmietanę w dużej misce, aż będzie puszysta, a śmietana utrzyma sztywne szczyty, gdy Beaty zostaną podniesione prosto do góry, około 5 minut. Delikatnie złożyć schłodzoną mieszaninę prawoślazu na bitą śmietanę.
Połącz okruchy krakersów graham, cukier i masło, aż mieszanina skorupy będzie równomiernie wilgotna. Naciśnij mieszaninę na dnie naczynia 9x13 cali.
Rozłóż nadzienie marshmallow równomiernie na crumb crust. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny.