Tort Czekoladowy

Tort Czekoladowy
Tort czekoladowy wymaga około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten deser ma 367 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mleko, placki graham cracker, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, Czekoladowy tort migdałowy z polewą czekoladową z bitą śmietaną, oraz Ciasto czekoladowe (z wariacją Sacher Torte i czekoladowym Ganache) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie ilości mleka wlać do rondla, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić mleko prawie do gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj Pianki i batoniki czekoladowe. Mieszaj, aż pianki i czekolada stopią się i mieszanina jest gładka. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kostki (1/2 Funta) Solonego Masła, Zmiękczonego2 Kostki (1/2 Funta) Solonego Masła, Zmiękczonego
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3
Ubij śmietanę w dużej misce, aż będzie puszysta, a śmietana utrzyma sztywne szczyty, gdy Beaty zostaną podniesione prosto do góry, około 5 minut. Delikatnie złożyć schłodzoną mieszaninę prawoślazu na bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połącz okruchy krakersów graham, cukier i masło, aż mieszanina skorupy będzie równomiernie wilgotna. Naciśnij mieszaninę na dnie naczynia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Rozłóż nadzienie marshmallow równomiernie na crumb crust. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn