Tort Czekoladowo-Żółwiowy
Ciasto czekoladowe żółw może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka orzechów pekan, Devil ' s Food Cake mix, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Czekoladowo-Żółwiowy, Tort Czekoladowo-Żółwiowy, oraz Tort Czekoladowo-Żółwiowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno patelni 13x9 cali.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać połowę ciasta na patelnię.
Piec 22 minut. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto.
W międzyczasie, w rondlu 1-ćwiartkowym, rozgrzać karmelki i odparowane mleko na średnim ogniu, często mieszając, aż karmelki zostaną stopione. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać mieszaninę karmelu na ciepłe ciasto na patelni.
Posypać kawałkami czekolady.
Rozprowadzić pozostałym cieście.
Piec 25 do 28 minut lub aż ciasto sprężyste z powrotem, gdy lekko dotknięte. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Podawać z lodami, skropić dodatkami i posypać orzechami pekan. Przechowywać luźno przykryte.