Tort Butterscotch Bundt
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka 3-mniej tłuszczu twarogu, brązowy cukier, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tort Butterscotch Bundt, Tort Dyniowy Butterscotch, oraz Tort piernikowy z dyni z lukrem cynamonowym i orzechami pekan.
Instrukcje
Płaszcz 12-cup Bundt patelni z sprayem do gotowania; pyłu z bułki tartej.
4 łyżki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier i gotuj 2 minuty, stale mieszając (cukier nie stopi się).
Wlać mieszaninę do dużej miski; ostudzić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj 3 łyżki masła, ser, i wanilia do miski; ubić mikserem z małą prędkością przez 1 minutę. Beat z dużą prędkością 4 minuty (mieszanina nie będzie gładka).
Dodać jajka i białka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami (mąka przez sól), dobrze mieszając trzepaczką.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 325 przez 1 godzinę i 5 minut lub do drewnianego pick wstawiony cal od krawędzi wychodzi czysty. Schłodzić na patelni przez 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać na ciasto.