Żeberka szkliwione miodowo-musztardowe w piekarniku i Brojlerze
Żeberka szkliwione miodowo-musztardowe w piekarniku i Brojlerach wymagają z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, wodę, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Musztarda MIODOWA Szkliwione Żeberka, Żeberka szkliwione melasą i musztardą, oraz Żeberka szkliwione sorgo-musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć ocet i brązowy cukier w małym rondlu na dużym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier całkowicie się rozpuści i mieszanina zmniejsza się nieznacznie, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić miód i musztardę, doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Półki wieprzowe posmarować z obu stron olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem do smaku.
W rondlu na średnim ogniu, połączyć sos sojowy, 4 szklanki wody i imbir i doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę na dno patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak i ułożyć żebra na stojaku. Owiń patelnię folią i piecz, aż żeberka będą miękkie, około 1 1/2 godziny.
Wyjąć żeberka z piekarnika i przenieść do blach do pieczenia wyłożonych folią lub pergaminem. Włącz brojlery i niech ogrzać przez 3 do 5 minut.
Szczotkuj żebra mocno na górnej stronie z niektórymi szkliwami, umieść pod brojlerem i broilem, aż złoty kolor i uformuje się skorupa.
Wyjąć z piekarnika na deskę do krojenia i szczotką z większą ilością glazury.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem. Ułóż żeberka na półmisku i podawaj.