Tort Bourbon Pecan
Dwie tony Bourbon Pecan ciasto może być tylko deser szukasz. Na $5.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 1489 kalorii, 19g białka, oraz 111g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka połówek orzechów pekan, mielona gałka muszkatołowa, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort Bourbon Pecan, Ciasto Bourbon-Pecan, oraz Ciasto Orzechowo-Figowe Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię z anielskim jedzeniem.
Mąkę, proszek do pieczenia i gałkę muszkatołową przesiać razem w dużej misce. W małej misce, wymieszać 3/4 szklanki bourbon, mleko i wanilia.
W dużej misce, użyj miksera elektrycznego na średniej prędkości, aby ubić masło, aż będzie gładkie i kremowe. Ubić w brązowym cukrze, aż mieszanina będzie puszysta.
Dodać jajka do mieszaniny, pokonując jeden na raz.
Wymieszać mieszaninę mąki i mieszaniny Bourbon do dużej miski, małe ilości na raz. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj kawałki orzechów pekan w cieście.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni angel food cake. Ułóż połówki orzechów pekan w kółkach na wierzchu ciasta.
Piec 1 godzinę 40 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć folię i piec kolejne 20 minut.
Niech ciasto ostygnie 20 minut przed wyjęciem go z patelni. Ciasto przebić widelcem lub nożem w kilku miejscach i zalać 1 szklanką bourbonu.