Torcik Torebkowy
Torebka tort jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz bogaty i kremowy lukier waniliowy, wielobarwne cukierki, odrywaną lukrecję sznurkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Torcik Torebkowy, Torcik Torebkowy, oraz Torcik Torebkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spray DNA i boki dwóch 8-calowych okrągłych patelni na ciasto. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-calowych rund. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
W małej misce, wymieszać 1 pojemnik lukier i kolor żywności, aż pożądany odcień dla torebki.
Użyj ząbkowanego noża, aby odciąć jedną czwartą każdego ciasta, tworząc prostą krawędź o długości około 6 1/2 cala, jak pokazano na schemacie(Odrzuć małe kawałki ciasta lub użyj do zrobienia małej torebki pokazanej na filmie).
Rozłóż nieco mniej niż 1/4 szklanki lukru na dolnej stronie 1 warstwy; rozłóż około 1 łyżki lukru na stronie ciętej. Stań warstwę ciasta, przyciąć stronę w dół,na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić około 1 łyżki lukru po ściętej stronie drugiej warstwy; dolną stronę warstwy położyć na lukrze warstwy stojącej, dopasowując krawędzie cięcia. Lekko naciśnij warstwy razem, aby utworzyć ciasto torebki.
Rozłóż cienką warstwę lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier. Ciasto mrozowe z pozostałym przyciemnionym lukrem. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki lukier i kolor żywności, aż pożądany odcień do wykończenia.
Umieść przyciemniane lukier w torbie dekoratorskiej lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności z małym rogiem odcięcia torby. Rura na torebce zgodnie z życzeniem.
Użyj odrywanej lukrecji sznurkowej do uchwytu i galaretki do zapięcia. Udekoruj torebkę różnymi cukierkami. Przechowywać luźno przykryte.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."