Torcik Torebkowy

Torcik Torebkowy
Torebka tort jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz bogaty i kremowy lukier waniliowy, wielobarwne cukierki, odrywaną lukrecję sznurkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Torcik Torebkowy, Torcik Torebkowy, oraz Torcik Torebkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spray DNA i boki dwóch 8-calowych okrągłych patelni na ciasto. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do patelni.
3
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-calowych rund. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce, wymieszać 1 pojemnik lukier i kolor żywności, aż pożądany odcień dla torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Użyj ząbkowanego noża, aby odciąć jedną czwartą każdego ciasta, tworząc prostą krawędź o długości około 6 1/2 cala, jak pokazano na schemacie(Odrzuć małe kawałki ciasta lub użyj do zrobienia małej torebki pokazanej na filmie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
6
Rozłóż nieco mniej niż 1/4 szklanki lukru na dolnej stronie 1 warstwy; rozłóż około 1 łyżki lukru na stronie ciętej. Stań warstwę ciasta, przyciąć stronę w dół,na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
7
Rozprowadzić około 1 łyżki lukru po ściętej stronie drugiej warstwy; dolną stronę warstwy położyć na lukrze warstwy stojącej, dopasowując krawędzie cięcia. Lekko naciśnij warstwy razem, aby utworzyć ciasto torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
8
Rozłóż cienką warstwę lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier. Ciasto mrozowe z pozostałym przyciemnionym lukrem. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki lukier i kolor żywności, aż pożądany odcień do wykończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Umieść przyciemniane lukier w torbie dekoratorskiej lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności z małym rogiem odcięcia torby. Rura na torebce zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
10
Użyj odrywanej lukrecji sznurkowej do uchwytu i galaretki do zapięcia. Udekoruj torebkę różnymi cukierkami. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn