Top Chef Masters 'Jody Adam' s pistacjowo-selerowe Pesto
Pesto pistacjowo-selerowe Top Chef Masters Jody Adam może być tylko przyprawą, której szukasz. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 436 kalorii, 4G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pistacji, parmezanu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Risotto Z Selera Naciowego Z Pistacjowym Pesto, Mój dzień w Masters I Masters słynna kanapka z serem Pimento, oraz Chef John 's Orange Pistachio"Greenies".
Instrukcje
Umieścić bazylii i liści selera w robocie kuchennym. Po uruchomieniu silnika dodać olej w cienkim stałym strumieniu i przetwarzać, aż liście zostaną drobno posiekane, około 1 minuty.
Dodać czosnek, orzechy i skórkę z cytryny i proces przez kolejne 20 sekund lub aż orzechy są drobno posiekane, ale nie pasty. Jeśli przetwarzasz zbyt długo, urządzenie podgrzeje pesto, ugotuje bazylię i spowoduje jej odbarwienie.
Przenieść pesto do miski. Wymieszać z serem i selerem. Smak i dostosować przyprawy.