Toll House® White Chip Chocolate Cookies

Toll House® White Chip Chocolate Cookies
Toll House® White Chip Chocolate Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 316 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kakao do pieczenia Nestle® toll house®, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka Z Białej Czekolady (Toll House), Ciasteczka czekoladowe, Dom płatny, oraz Toll House Chocolate Chip Cookies Revisited dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól połączyć w małej misce. Masło, cukier granulowany, cukier brązowy i ekstrakt waniliowy ubić w dużej misce miksera do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić w jajkach. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki. Mieszaj kęsy. Kropla przez dobrze zaokrągloną łyżeczkę na nieczystych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Piec przez 9 do 11 minut lub aż centra są ustawione. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 2 minuty; wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W19 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn