Tofu Mayo

Tofu Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Tofu Mayo spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz musztardę, sól, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Balsamiczne grillowane Tofu z kalafiorem z kolendry i majonezem Sriracha, Zdrowe serce, pobudzające mózg Tofu bez cholesterolu, oraz Pieczone Włoskie zioło tofu + jak nacisnąć Tofu jak mistrz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze połącz tofu, ocet, sól, musztardę i cukier. Zmiksować na gładką masę. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn