Tofu Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Tofu Mayo spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz musztardę, sól, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Balsamiczne grillowane Tofu z kalafiorem z kolendry i majonezem Sriracha, Zdrowe serce, pobudzające mózg Tofu bez cholesterolu, oraz Pieczone Włoskie zioło tofu + jak nacisnąć Tofu jak mistrz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz tofu, ocet, sól, musztardę i cukier. Zmiksować na gładką masę. Przechowywać w lodówce.