Tofu i słodkie ziemniaki Jambalaya

Przepis Tofu i słodkie ziemniaki Jambalaya może zaspokoić Twoje pragnienie kreolskie w przybliżeniu 55 minut. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli, mielonego pieprzu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Tofu Burger, Słodkie ziemniaki i tofu Enchiladas z sosem Mole, oraz Musztardowe Tofu z kapustą i słodkimi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tofu między 2 warstwami ręczników papierowych; naciśnij delikatnie, aby usunąć jak najwięcej wody.
Pokroić w kostkę 3/4 cala.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj tofu; gotować 6 do 8 protokół, obracając często, aż światło złoty kolor brązowy.
Usuń tofu z patelni; odstawić.
W tej samej patelni, gotować słodkie ziemniaki i czosnek 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, Tylko do czasu, gdy słodki ziemniak zaczyna brązowieć. Wymieszać z bulionem, niegotowanym ryżem, sosem Worcestershire i czerwoną papryką.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 10 minut.
Wymieszać z fasolą. Przykryć; gotować od 8 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać z tofu i cebulą. Gotować 1 do 2 minut lub aż do ogrzania.