Tofu i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, cukier, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Tom Yum Z Grzybami I Tofu, Pieczarki Nadziewane Tofu, oraz Tofu i grzyby teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj grzyby, marchew, cebula, imbir, i czosnek; smażyć 2 protokół. Wymieszać z bulionem, sosem sojowym, sake, cukrem i Sambal oelek. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sambal Oelek
Grzyby
Sos Sojowy
Marchew
Czosnek
Imbir
Cebula
Bulion
Cukier
Japoński Sos Sezamowy
3
Połączyć skrobię kukurydzianą, wodę i ocet, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Ocet
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny bulionu, dobrze mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Bulion
5
Zdjąć z ognia; dodać tofu. Przykryć i odstawić 10 minut.