Tofu-i-Meat Loaf
Tofu-and-Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, płatki pieprzu, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to My Take On Mom ' s Meat Loaf, Meat Loaf mamy dla 2, oraz Meat Loaf Pie.
Instrukcje
Dzień wcześniej, kruszyć tofu do plastikowego pojemnika. Zamrażać przez noc lub do 4 godzin. Rozmrozić tofu i osuszyć ręcznikiem papierowym przed użyciem.
Rozgrzej piekarnik do 177°. w małej misce, ubić razem składniki polewy.
W dużej misce, rozbić tofu rękami.
Dodać pozostałe składniki bochenka i dobrze połączyć. Wkleić mieszaninę do patelni bochenkowej o wymiarach 9 na 5 cali.
Wyjmij bochenek i posmaruj go polewą, a następnie włóż do piekarnika i piecz jeszcze 15 minut.
Wyjmij i pozostaw bochenek do ostygnięcia przez 5 minut przed krojeniem i podaniem.