Toffi orzechowe bezy z grzanymi gruszkami
Przepis Pecan toffi beza z grzanymi gruszkami można zrobić w około 1 godzinę i 40 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka dulce de leche, białka, mąka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grzane gruszki i jabłka, Czerwona kapusta z grzanym portem i gruszkami, oraz Gruszki i śliwki w grzanym (no cóż) winie.
Instrukcje
Umieść wino, gruszki i cukier na patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Piekarnik do 160C / 140C / Gaz
Narysuj koło 25 cm na blasze pergaminu do pieczenia, a następnie połóż na blasze do pieczenia. W dzbanku wymieszaj 225 g cukru i mąki kukurydzianej.
Białka ubić na sztywno, następnie ubić mieszankę cukru, łyżkę na raz, aż będą gęste i błyszczące.
Złóż ocet i połowę orzechów, a następnie ułóż mieszaninę na okręgu, budując krawędzie, aby utworzyć gniazdo. Roztrzepać z resztą orzechów pekan, a następnie wstawić do piekarnika, obniżając temperaturę do 150C / wentylator 130C / Gaz
Piec przez 1 godzinę, następnie wyłączyć piekarnik i schłodzić w środku przez 1 godzinę.