Tirado de Mahi Mahi wymaga mniej więcej 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 6,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz paprykę jalapeno, miód, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać sok, 1/4 szklanki octu, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, miód, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dodaj cebulę i jalapeno, wrzucić do herbu i odstawić w temperaturze pokojowej podczas grillowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Rozgrzać grill (gazowy lub węglowy) do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Posmarować rybę z jednej strony olejem rzepakowym i posypać solą, pieprzem, papryką i 2 łyżeczkami kminku. Odwróć, posmaruj drugą stronę olejem rzepakowym i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Umieść przyprawy pocierać stronę w dół na grillu, przykryć i gotować, aż pierwsza strona jest chrupiący i złocisto-brązowy, 5 do 6 protokół. Flip i gotować odkryte inny 5 lub tak minut, aż ledwo gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umieścić rybę na półmisku i top z mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Pozostaw rybę w temperaturze pokojowej przez 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Podczas gdy ryby leczy, aby awokado i mango polewa.
Dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, pozostałe1 łyżka octu winnego czerwonego, pozostałe 1/2 łyżeczki kminku, kolendry, sól i pieprz i wrzucić delikatnie połączyć. Zeskrobać większość mieszanki cebuli z ryby, łyżką mieszaniny mango na całej górze, udekorować całych liści kolendry i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
Straw yellow hue, accompanied by a close-focused nose of pear, apricot and white flowers. The fruity palate, with top notes of stone fruit, shows ripeness and roundness well supported by an elegant acidity and savoriness, ensuring a long, lingering finish.