Tim Perry ' s Soup (kremowa Curry zupa Kalafiorowo-brokułowa)

Tim Perry ' s Soup (kremowa Curry zupa Kalafiorowo-brokułowa)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zupę Tim Perry (kremowy Curry kalafior i brokuły zupa) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jeśli masz brokuły, kalafior, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Z Kalafiora Brokułowego, Kremowa Zupa Z Kalafiora Brokułowego Z Serem Pleśniowym, oraz Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora.

Instrukcje

1
W stockpot, połączyć bulion z kurczaka, cebula, kalafior, i brokuły. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Przyprawiamy Curry, bulionem z kurczaka, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W misce połączyć mąkę i 1/2 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Trzepaczka energicznie, aż nie ma grudek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Dodaj mieszaninę do zupy, ciągle mieszając, gdy zupa zgęstnieje. Wymieszać z serem Cheddar aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn