Tilapia Z Parmezanem
Tilapia z parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,25 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 184 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Gulden ' s ® spicy brown musztarda, tilapia, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tilapia Z Parmezanem, Parmezan Crusted Tilapia, oraz Tilapia Z Parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj płytką patelnię do pieczenia sprayem do gotowania. W płytkim naczyniu wymieszać bułkę tartą, natkę pietruszki, paprykę i sól.
Posmaruj obie strony każdego fileta musztardą.
Filety ułożyć w okruchach; obłożyć okruchami.
Filety umieścić na patelni do pieczenia.
Piec 10 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem (145F).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.