Tilapia Z Czarną Fasolą I Kukurydzą
Tilapia z czarną fasolą i kukurydzą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. 110 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz tilapię, kukurydzę z jądra, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Tilapia Z Czarną Fasolą I Kukurydzą Dla Dwojga, Tilapia z mąki kukurydzianej z czarną fasolą i salsą, oraz Tilapia z czarną fasolą i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 6 składników do czarnej mieszanki fasoli i kukurydzy; odstawić.
Spray 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Filety posypać solą, umieścić na patelni i gotować 3 protokół. Obrócić filety; gotować od 2 do 3 minut dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem (145F).
Umieścić filety na talerzach i top każdy z około 3/4 szklanki mieszanki czarnej fasoli i kukurydzy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.