Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj tajskiego Tilapiana. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Jeśli masz ząbek czosnku, pietruszkę, tak smaczne nabiał darmowe oryginalne kulinarne mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Tilapia Tajska, Tilapia Tajska, oraz Tilapia W Stylu Tajskim.
Instrukcje
1
Czosnek i imbir ugotować w oleju na średnim ogniu. Gdy jest złoty kolor dodać wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem ryb i brązowego ryżu. Wymieszać i doprowadzić płyny do wrzenia.Zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu przez 5 minut do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Umieść rybę w płynie, łyżkę płynu nad rybą, aby pokryć ją jasnoczerwonym kolorem. Gotuj, aż ryba będzie łuszcząca się i może zostać złamana widelcem, około 10 minut w zależności od wielkości i grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Podawać na brązowym ryżu, top z dodatkowym sosem, i posypać dodatkową pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.