Tilapia Pieczona Z Czosnkiem
Pieczona Tilapia z czosnkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 130 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, filety z tilapii, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pieczony Parmezan Tilapia, Pieczona Tilapia Parmezan, oraz Pieczona Tilapia Parmezan.
Instrukcje
Ryby umyć i osuszyć. Patelnia brojlerów Line z folią aluminiową.
Rybę umieścić na folii aluminiowej i doprawić solą, pieprzem, oregano i pietruszką.
Skropić oliwą z oliwek, a na wierzchu rozgnieciony czosnek.Ustaw brojlery na niskie i umieść ryby około 8 cali od płomienia. Gotować, aż ryba jest gotowane przez, o 7 protokół (należy uważać, aby nie spalić czosnek).
Podawać ze świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.