Tilapia Okruchowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj okruchów Tilapian. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Idź do sklepu i odebrać masło, okrągły, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Okruchy Chleba Dorsz, Ciasto Wiśniowe Okruchowe, oraz Okruchowa Podeszwa.
Instrukcje
Umieść stojak 4 cale od źródła ciepła i rozgrzej brojlery do wysokiej. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią; mgiełkę sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszaj parmezan, masło, majonez, sok z cytryny, bazylia, łyżeczki. pieprz, czosnek w proszku i kruszone krakersy, aż dokładnie wymieszane.
Umieścić polewa mix w zamrażarce podczas przygotowywania ryb.
Filety umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Broil aż ryba jest nieprzezroczysta, 7 do 8 minut.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić mieszaninę krakersów równomiernie na filetach. Broil aż polewa jest złotobrązowy i brzegi filetów są chrupiące, o 2 protokół.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.