Tilapia Migdałowa

Tilapia Migdałowa
Tilapia z migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,81 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka migdałów, filety tilapia, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Migdałowa Tilapia, Migdałowa Tilapia, oraz Migdałowo - Parmezanowa Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces 1/2 szklanki migdałów w robocie kuchennym, aż drobno posiekane, i połączyć z 1/4 szklanki mąki w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rybę posypać równomiernie solą; zagrzebać w mieszance migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni ciężkich na średnim ogniu; dodać ryby, i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Filety wyjąć na talerz.
5
Dodaj pozostałe 1/2 Puchar migdały na patelni, i gotować, często mieszając, 1 minutę lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Migdały wyjąć łyżką szczelinową i posypać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn