Tilapia Jamina z pikantnym ciemnym sosem
Tilapia Jamina z pikantnym ciemnym sosem wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 73g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 847 kalorii. Na 7,67 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jeśli masz czosnek, płatki pieprzu, scallion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Tilapia Jamina z pikantnym ciemnym sosem, Tilapia Z Pikantnym Sosem Pomidorowym, oraz Pikantne Tacos Tilapia Baja z limonką i sosem kolendrowym z awokado.
Instrukcje
Dekoruj szalotki, kolendra, i pomidor.
Podawać natychmiast na wierzchu ryżu jaśminowego. Pyszne!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.