Tilapia & Letnie Pakiety Warzywne

Tilapia & Letnie Pakiety Warzywne
Tilapia & Summer Vegetable Packets to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oregano, dyni, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przepis ten zachwycił 338 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tilapia & Summer Vegetable Grill Packets, Tilapia & Summer Vegetable Packet, oraz Opakowania Brzoskwiniowe Tilapia.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej. (Bez grilla? Zobacz wariant piekarnika, poniżej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć pomidory, Kabaczek, cebulę, fasolkę szparagową, oliwki, sok z cytryny, oregano, Olej, kapary, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużym bowl.To zrób paczkę, połóż dwie 20-calowe arkusze folii na sobie (podwójne warstwy pomogą chronić zawartość przed spaleniem); obficie pokryj górną część sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Jedną porcję tilapii umieścić na środku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, a następnie dodać około 3/4 szklanki mieszanki warzywnej.Połącz krótkie końce folii, pozostawiając w opakowaniu wystarczająco dużo miejsca na parę, aby zebrać i ugotować jedzenie. Złóż folię i szczyp do uszczelnienia. Szczypta szwy razem wzdłuż boków. Upewnij się, że wszystkie szwy są szczelnie zamknięte, aby zapobiec ucieczce pary. Powtórz z większą ilością folii, sprayem do gotowania i pozostałymi rybami, solą, pieprzem i warzywami.Grill Pakiety, aż ryba jest gotowane przez i warzywa są po prostu miękkie, o 5 protokół. Aby służyć, ostrożnie otwórz oba końce pakietów i pozwól parze uciec. Użyj szpatułki, aby przesunąć zawartość na talerze. Odmiana piekarnika: Rozgrzej piekarnik do 218°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Fasolkę szparagową umieścić w misce do mikrofalówki z 1 łyżką wody. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysoki, aż fasola dopiero zaczynają gotować, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Odcedzić i dodać do innych warzyw (Krok 2). Zmontować Pakiety (kroki 3-4).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
7
Piec Pakiety bezpośrednio na stojaku piekarnika, aż tilapia jest gotowane przez i warzywa są po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W49 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia5
Magazyn