Tiffany & Co. Ciasteczka Bonbon
Tiffany & Co. Ciasteczka Bonbon może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Cherry Bonbon, Ciasteczka Z Orzechami Laskowymi, oraz Ciasteczka Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Za pomocą miksera elektrycznego ubić masło, cukier cukierniczy i wanilię, aż będą lekkie i puszyste.
W osobnej misce przesiać mąkę i sól. Powoli dodaj suchą mieszaninę do mieszaniny cukru, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski w razie potrzeby. Jeśli ciasto jest zbyt suche, dodaj łyżeczkę lub dwie z mleka lub śmietany, aż będzie łatwiejszy w obsłudze.
Dodaj barwnik spożywczy, mieszając, aż nie pozostaną żadne wiry koloru. Uwaga: aby uzyskać idealny kolor "blue box", odkryłem, że 3 części niebieskie, 1 część zielona i Kropka żółtego zabarwienia tworzą idealny faux-Tiffany odcień.
Używając łyżki do lodów lub dużej łyżki, owiń łyżki ciasta wokół wybranego nadzienia, upewniając się, że jest ono całkowicie zawarte w cieście. Formować w kulki o średnicy 1 1/2 cala.
Umieść kulki ciasta jeden cal od siebie na blasze do pieczenia i piec przez 12 do 15 minut, lub aż ciasteczka mają matowe wykończenie na górze. Jeśli nie jesteś pewien, co do doneness, podnieś jedno ciastko do góry; spód powinien być lekko złoty, Nie brązowy.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika i ostudzić całkowicie przed lukier.
Wymieszać cukier cukierniczy z wystarczającą ilością śmietany, aby lukier był gęsty, ale nadal łatwo się mieszał. W razie potrzeby dodaj barwnik spożywczy, aby dopasować lub uzupełnić odcień ciasteczek.
Obróć każde ciastko do góry nogami i ostrożnie zanurz go w lukrze. Natychmiast po zanurzeniu posypać pożądanym dekorowaniem.