Sałatka z ziemniaków, czerwonej cebuli i oliwek
Jeśli u pacjenta występuje około 40 minut do spędzenia w kuchni, ziemniaki, czerwona cebula i sałatka z oliwek może być wielki bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz nowe ziemniaki, sok z cytryny, oliwa kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z pomarańczy, czerwonej cebuli i czarnych oliwek, Grillowana ryba z nowymi ziemniakami, czerwoną papryką i sałatką z oliwek, oraz Grillowana sałatka z czerwonej cebuli i ziemniaków.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 15-20 minut do miękkości, następnie dobrze odcedzić i wrzucić do dużej miski.
Do miski wlej sok z cytryny, harissę, sól i pieprz i dobrze ubijaj, następnie dodaj cebulę i oliwę z oliwek i jeszcze raz ubijaj.
Ziemniaki i oliwki zalać, dobrze wrzucić, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Można przykryć i schłodzić do 1 dnia.