The Ultimate Slow-Cooker Creamed Corn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ostateczny Slow-Cooker Creamed Corn spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 296 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, cukier, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow cooker creamed corn, Slow Cooker Creamed Corn, oraz Slow-Cooker Creamed Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kukurydzę na dnie 3-do 4-quart powolnej kuchenki. Top z kostkami twarogu. W małej misce wymieszać pozostałe składniki; zalać kukurydzą i serem śmietankowym.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 do 3 godzin.
Dobrze wymieszać przed podaniem. Kukurydza będzie trzymać na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu.