The Ultimate Slow-Cooker Creamed Corn

The Ultimate Slow-Cooker Creamed Corn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ostateczny Slow-Cooker Creamed Corn spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 296 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, cukier, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow cooker creamed corn, Slow Cooker Creamed Corn, oraz Slow-Cooker Creamed Corn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż kukurydzę na dnie 3-do 4-quart powolnej kuchenki. Top z kostkami twarogu. W małej misce wymieszać pozostałe składniki; zalać kukurydzą i serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 do 3 godzin.
3
Dobrze wymieszać przed podaniem. Kukurydza będzie trzymać na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn