The Ultimate Slow Cooked Chili
Przepis ostateczny powolne gotowane Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 6 godzin i 25 minut. To danie główne ma 429 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Mieszanka sosu pomidorowego, fasoli pinto, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno Gotowane Chili, Wolno Gotowane Chili, oraz Wolno Gotowane Białe Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek duża patelnia na średnim ogniu; gotować i wymieszać wołowinę, cebula, i czosnek w gorącym oleju, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Doprawić wołowinę solą i pieprzem.
Wymieszaj mieloną wołowinę, pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, fasolę pinto, fasolę po ranczu, białą fasolę, sos pomidorowy, duszone pomidory po meksykańsku, gorący sos pomidorowy po meksykańsku, zieloną paprykę, seler, chili w proszku, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, czosnek w proszku, kminek, pietruszka, bazylia i brązowy cukier razem w wolnej kuchence.
Gotować na wysokiej przez 4 godziny; wymieszać z czerwonym winem i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 godziny. (Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.)