The Ultimate Slow Cooked Chili

The Ultimate Slow Cooked Chili
Przepis ostateczny powolne gotowane Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 6 godzin i 25 minut. To danie główne ma 429 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Mieszanka sosu pomidorowego, fasoli pinto, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno Gotowane Chili, Wolno Gotowane Chili, oraz Wolno Gotowane Białe Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek duża patelnia na średnim ogniu; gotować i wymieszać wołowinę, cebula, i czosnek w gorącym oleju, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Doprawić wołowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszaj mieloną wołowinę, pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, fasolę pinto, fasolę po ranczu, białą fasolę, sos pomidorowy, duszone pomidory po meksykańsku, gorący sos pomidorowy po meksykańsku, zieloną paprykę, seler, chili w proszku, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, czosnek w proszku, kminek, pietruszka, bazylia i brązowy cukier razem w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Fasola BiałaFasola Biała
Zielony PieprzZielony Pieprz
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Fasola PintoFasola Pinto
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
BazyliaBazylia
FasolaFasola
KminekKminek
Ranch DressingRanch Dressing
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Gotować na wysokiej przez 4 godziny; wymieszać z czerwonym winem i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 godziny. (Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino

Wyposażenie

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)12 łyżeczki czosnku w proszkuramięramię8501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola w stylu ranczofasola w stylu ranczo8501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola pintofasola pinto2201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Gorący sos pomidorowy po meksykańsku (np. El Pato®)Gorący sos pomidorowy po meksykańsku (np. El Pato®)4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Duszone pomidory po meksykańskuDuszone pomidory po meksykańsku8501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola biała (cannellini)fasola biała (cannellini)2zdanieseler posiekanyseler posiekany33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania12 łyżeczki czosnku w proszkuGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)12 łyżeczki czosnku w proszkupietruszka suszonapietruszka suszona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany czosnekposiekany czosnek12 łyżeczki czosnku w proszkupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1zielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkukminek mielonykminek mielony10krewetki i żyłkisól i zmielony czarny pieprz do smakusól i zmielony czarny pieprz do smaku9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.chuda mielona wołowinachuda mielona wołowina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona1cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwone wino (opcjonalnie)czerwone wino (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn