The ultimate makeover: czekoladowe ciasteczka

The ultimate makeover: czekoladowe ciasteczka
Jeśli masz o 1 godzina spędzić w kuchni, ostateczny makeover: czekoladowe ciasteczka mogą być spektakularne lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis z BBC Good Food ma 1060 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to The ultimate makeover: Chocolate log, The ultimate makeover: Chocolate chip cookies, oraz Hershey ' s Ultimate Chocolate Brownies / czekoladowo-matowe Brownies.

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wlać wystarczającą ilość wody do małej patelni, aby wypełnić ją w jednej trzeciej. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Włóż posiekaną czekoladę do dużej miski, która będzie pasować ciasno na patelni bez dotykania wody. Posadź patelnię nad wodą (jeszcze na ogniu) i pozostaw czekoladę do powolnego stopienia na kilka minut, mieszając od czasu do czasu, aż stopi się równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć miskę z patelni, a następnie niech czekolada ostygnie lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Tymczasem lekko olej i podstawa-line 19cm kwadratowa puszka na ciasto, która ma 5cm głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
Mąkę, kakao i wodorowęglan sody połączyć. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj oba cukry do schłodzonej czekolady z kawą, wanilią i maślanką. Wymieszać 1 łyżkę ciepłej wody. Złamać i ubić w jajku, następnie wymieszać z majonezem, aż będzie gładki i błyszczący. Przesiać mieszankę mąki i kakao, a następnie delikatnie złożyć szpatułką bez nadmiernego mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Wlać mieszaninę do puszki, a następnie delikatnie i równomiernie rozprowadzić w rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Piec 30 min. Gdy szpikulec jest włożony do środka, powinien wyjść z zaledwie kilkoma wilgotnymi okruchami przyklejonymi do niego. Jeśli gotowane zbyt długo, mieszanka wyschnie; nie wystarczająco długo i może tonąć. Pozostaw w puszce, aż do całkowitego wystygnięcia, a następnie poluzuj boki okrągłym ostrzem noża. Obrócić na deskę, odkleić papier podszewkowy i pokroić na 12 kwadratów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione ciasteczka. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn