The Ultimate Filet O Fish Sammie

The Ultimate Filet O Fish Sammie
Ostateczny Filet O Fish Sammie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 141 g tłuszczu, oraz w sumie 2059 kalorii. Na $4.9 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz majonez, koszerną sól i pieprz, bagietkę na zakwasie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. The Ultimate Filet O Fish Sammie, Filet O ' Fish Sammie, oraz Chrupiący Filet z ryb są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść dużą tacę na blachy w piekarniku i podgrzewaj ją przez 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Zacznij od poklepania fileta halibuta na sucho. Jeśli masz kawałek końca ogona, Wytnij filet na środku, aby można było odwrócić 2 kawałki obok siebie, tworząc ładny prostokątny kształt, który pasuje do chleba. Ustaw stację do panierowania z mąką, ubitym jajkiem i mlekiem oraz bułką tartą w oddzielnych pojemnikach. Doprawić solą i pieprzem. Każdy filet zanurzyć w mące, mieszaninie jaj, a następnie panko. Odstawić na tacę w temperaturze pokojowej, aby umożliwić ustawienie powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
MlekoMleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
4
Wyciągnij blachę z piekarnika, dodaj 2-ilość oleju i przenieś panierowaną rybę na tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
6
Piec przez 30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Połącz składniki majonezu z ziołami cytrynowymi w misce i zmiksuj, aż dobrze się połączą. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Podziel bagietkę na pół poziomo. Otwórz go i tost w gorącym piekarniku, aż tylko ogrzeje. Każdą połowę posmarować majonezem z ziołami cytrynowymi i ułożyć rukolę, pomidor i awokado na 1 połowie. Na wierzchu chrupiące filety rybne panko, a na wierzchu drugą połowę chleba. Szaszłyk w 2 miejscach i przeciąć na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety RybneFilety Rybne
MajonezMajonez
BagietkaBagietka
RukolaRukola
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
ChlebChleb
CytrynaCytryna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać z większą ilością cytrynowo-ziołowego majonezu na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
CytrynaCytryna
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn