The Twenty Dollar Burger
Dwadzieścia Dollar Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, chipotle o Smaku gorącym sosie, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Four & twenty chicken & ham pie, Placek Junipear Four & Twenty Blackbirds, oraz Four & Twenty Blackbirds ' Egg ' n ' Grogg Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj czerwoną cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zacznie się brązowieć, o 8 protokół. Zeskrobać cebulę do dużej miski.
Dodaj jogurt, sól, pieprz czarny, pieprz cayenne, musztarda w proszku, czosnek w proszku, chrzan, pietruszka, kolendra, sos Worcestershire, sos sojowy i ostry sos.
Ubij razem, aż będzie gładka.
Wymieszać w mielonej wołowiny, aż równomiernie wymieszać z mieszaniną jogurtu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Kształt mieszaniny w do 6 pasztecików 1/2 cala grubości, i 5 cali w poprzek.
Grill hamburgery aż Nie różowy w centrum, o 6 minut na stronie.