The Fake Shack (lub The Shack Burger w domu)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fałszywego Shack (lub Shack Burger w domu). Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 35g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę z zielonymi liśćmi, polędwicę wołową, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 850 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked, New York Shack Burger Crackers, oraz Budyń ryżowy Kozy Shack - możesz zrobić to w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Przepuścić mięso przez młynek dwa razy. Tworzą cztery dyski o wysokości około 2 cali i szerokości 2,5 cala. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Otwierać bułki, ale nie dzielić zawiasów.
Posmaruj lekko masłem, a następnie umieść pod brojlerem lub w tosterze do złotego koloru, około 1 minuty.
Rozłóż 1 łyżkę sosu Szałasowego na górnej połowie każdej bułki (dla prawdziwej autentyczności, tryskaj z butelki do wyciskania na trzy linie, po trzy przejścia na każdej linii).
Umieścić 1 sałatę liściową i 2 plastry pomidora na górnej połowie każdej bułki.
Korzystanie wacikiem-up ręcznik papierowy, pocierać wewnątrz heavy-dna 12-calowej patelni z olejem roślinnym, a następnie umieścić na średnim ogniu, aż tylko zaczyna palić. Przyprawić krążki wołowe na wierzchu solą i pieprzem, a następnie umieścić, przyprawione bokiem w dół, na patelni. Korzystając z tyłu ciężkiej, płaskiej szpatułki, mocno przyciśnij krążki wołowe, aby utworzyć okrągłe paszteciki o średnicy 4 cali, uważając, aby nie przyklejały się do dna szpatułki. Doprawić wierzch solą i pieprzem. Gotować, aż powstanie chrupiąca brązowa skorupa, o 2-protokół.
Ostrożnie zeskrobać paszteciki z patelni i odwrócić. Top każdy patty z 1 kawałek amerykańskiego sera. Gotować, aż ser się rozpuści, o 1 minutę dłużej.
Przenieść paszteciki do dna burger bun, zamknąć kanapki, i służyć.
Połącz wszystkie składniki w blenderze, aż będą gładkie, skrobając boki blendera gumową szpatułką w razie potrzeby. Sprawia, że około 3/4 szklanki sosu.