The Best Baked Beans
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Najlepsza Fasolka po pieczeniu może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka brązowego cukru, melasy, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola Po Pieczeniu.
Instrukcje
Pick przez fasolę i usunąć wszelkie kamyki.
Fasolę umieścić w durszlaku i spłukać pod zimną wodą.
Przenieść fasolę do dużego garnka lub miski, dodać wodę do pokrycia przez 2-cale i niech moczyć na noc. Fasola nawodni się i pęcznieje do dwukrotnie większego rozmiaru.
Fasolę odcedzić i opłukać, a następnie włożyć do rondla. Fasolę zalać świeżą wodą i umieścić na średnim ogniu.
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem boczku. Dusić, mieszając od czasu do czasu, przez około 25 minut lub do momentu, gdy fasola będzie miękka, ale nie rozpadnie się.
Przenieść fasolę i bulion do naczynia 2-quart piekarnik Bezpieczny.
Ułóż plastry boczku w jednej warstwie na fasoli.
Piec w nagrzanym piekarniku 325 stopni F przez 45 minut do 1 godziny, aby ugotować boczek.