Thai Peanut Stir-fry

Thai Peanut Stir-fry
Need a wegańskie danie główne? Thai Peanut Stir-fry może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, Thai Peanut Chicken, Edamame & Quinoa Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćNormalny
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn