Need a wegańskie danie główne? Thai Peanut Stir-fry może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, Thai Peanut Chicken, Edamame & Quinoa Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.