Texas Lime in the Coconut Muffins

Texas Lime in the Coconut Muffins
Need a wegetariańska przystawka? Texas Lime w kokosowych babeczkach może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.03 za porcję. Mieszanka mielonego siemienia lnianego, mąki, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Muffinki Kokosowe Key Lime, Muffinki limonkowe z kokosem Streusel, oraz Bananowe muffinki Kokosowe z wapienną glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj 10 filiżanek do muffinek lub linii z papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
W misce wymieszać cukier, olej kokosowy i olej z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać jajka i skórkę z limonki; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
W misce ubić mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, płatki kokosowe, siemię lniane, proszek do pieczenia i sól. Mleko i sok z limonki wymieszać razem w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Siemię LnianeSiemię Lniane
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Miksturę mleka ubić na masę cukrową. Delikatnie złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, aż ciasto jest po prostu połączone. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
Przenieść muffinki do stojaków drucianych do ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn