Need a wegetariańska przystawka? Texas Lime w kokosowych babeczkach może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.03 za porcję. Mieszanka mielonego siemienia lnianego, mąki, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Muffinki Kokosowe Key Lime, Muffinki limonkowe z kokosem Streusel, oraz Bananowe muffinki Kokosowe z wapienną glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj 10 filiżanek do muffinek lub linii z papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W misce wymieszać cukier, olej kokosowy i olej z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
W misce ubić mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, płatki kokosowe, siemię lniane, proszek do pieczenia i sól. Mleko i sok z limonki wymieszać razem w innej misce.
Miksturę mleka ubić na masę cukrową. Delikatnie złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, aż ciasto jest po prostu połączone. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci