Texas Lime in the Coconut Muffins
Need a wegetariańska przystawka? Texas Lime w kokosowych babeczkach może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.03 za porcję. Mieszanka mielonego siemienia lnianego, mąki, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Muffinki Kokosowe Key Lime, Muffinki limonkowe z kokosem Streusel, oraz Bananowe muffinki Kokosowe z wapienną glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj 10 filiżanek do muffinek lub linii z papierowymi wkładkami do muffinek.
W misce wymieszać cukier, olej kokosowy i olej z pestek winogron.
Dodać jajka i skórkę z limonki; ubić na gładką masę.
W misce ubić mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, płatki kokosowe, siemię lniane, proszek do pieczenia i sól. Mleko i sok z limonki wymieszać razem w innej misce.
Miksturę mleka ubić na masę cukrową. Delikatnie złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, aż ciasto jest po prostu połączone. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, około 40 minut.
Przenieść muffinki do stojaków drucianych do ostygnięcia.